‘t zit erop!

Het 60e KVW seizoen zit er weer op!
We kijken terug op een geslaagd seizoen:

KVW TV kamp: het was erg gezellig op de blokhut in Budel
Misdaaddag: gelukkig hebben we de dader kunnen pakken en de ambtsketen veilig terug kunnen brengen naar de Burgemeester onder begeleiding van politieman Erik-Jan!
Olympic Summer: het olympisch vuur brandde, de medailles zijn uitgereikt, en er werd sportief gespeeld, met behulp van hockeyclub Cranendonck.
Speeltuin Steinerbos: een erg leuke speeltuin zijn we achter gekomen! De busreis was ook gezellig en lekker frietjes gegeten op het einde!
Spektakeldag: Wat was het spannend door de slechte weersvoorspelling.. maar wat hebben we geluk gehad! Het was een mooie dag met gave spellen en een gezellig terras!
Wandelvierdaagse: Elke dag was iedereen droog binnen gekomen en alle groepjes liepen aardig door dit jaar. De laatste dag in een iets minder grote stoet dan andere jaren van bejaardenhuis naar het KVW terrein, maar zeker een gezellige laatste avond met drukbezochte bar:)

Een dikke dankjewel aan al onze vrijwillige leiding, vaste vrijwilligers, aanhang, sponsoren, en natuurlijk ook ons eigen clubje vrijwilligers!

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *